Page 1 of 14 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 140

Thread: Site Issue???

  1. #1
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    3,498
    Feedback Score
    58 (100%)

    Site Issue???

    The site has been loading at the speed of smell for the last week.
    Anyone else experience this, or is it my WiFi/phone?
    A true "Gun Guy" (or gal) should have familiarity and a modicum of proficiency with most all firearms platforms.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Lowcountry, SC.
    Posts
    6,351
    Feedback Score
    30 (100%)
    Quote Originally Posted by gaijin View Post
    The site has been loading at the speed of smell for the last week.
    Anyone else experience this, or is it my WiFi/phone?
    Me too. It took 7 measured seconds just for the main menu to open. 8 for the quote/reply bubble to open for this reply. I think those are probably relatively low volumes of data to send/receive.

    I recently cancelled my wifi because it was so slow, so I assumed my phone carrier was throttling my data.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    AZ
    Posts
    33,158
    Feedback Score
    14 (100%)
    I had a birthday in the time this thread loaded.

    (like we need another reason for people to fade away from the site)
    Last edited by markm; 05-14-24 at 08:07.
    "What would a $2,000 Geissele Super Duty do that a $500 PSA door buster on Black Friday couldn't do?" - Stopsign32v

  4. #4
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    819
    Feedback Score
    0
    Been so terrible I thought it was broken. And new invasive Tapatalk ads

    Sent from my SM-A326U using Tapatalk

  5. #5
    Join Date
    Jan 2021
    Location
    AR
    Posts
    556
    Feedback Score
    0
    I wondered if I was the only one. It's awful.
    "It is only the warrior who chooses pacifism. All others are condemned to it."

    "Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem."
    Dangerous Freedom over Peaceful Slavery.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    1,630
    Feedback Score
    2 (100%)
    Same here, been very problematic. Glad someone brought it up.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    2,751
    Feedback Score
    0
    Yes. Both iMac and iPhone intermittently slow loading.

  8. #8
    Join Date
    May 2011
    Posts
    15,639
    Feedback Score
    2 (100%)
    Same here, slow, slow, slow.

  9. #9
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Lowcountry, SC.
    Posts
    6,351
    Feedback Score
    30 (100%)
    I just did a tracert from my laptop…one of the mods can pm me for the results if they may be useful.

    Regular ping test showed an average of 145ms, but during the tracert, there were some times where the in-between hops timed out. Thankfully, none of the adresses said “AWS”.

  10. #10
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    6,947
    Feedback Score
    1 (100%)
    Slow load here too.

Page 1 of 14 12311 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •