Page 35 of 37 FirstFirst ... 253334353637 LastLast
Results 341 to 350 of 370

Thread: Picture Posting Test Thread

  1. #341
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Sea of Japan
    Posts
    895
    Feedback Score
    2 (100%)
    Last edited by Buncheong; 06-15-20 at 19:40.
    ”New levels of dissimulation being reached for - and gained – in the faux journalism/gov spokesmen/shadowy ‘intelligence’ nexus which blends together the worst elements of controlled medias, puppet governments, & mafia-led ‘security’ forces, as our ‘post-reality’ era jets further and further away from any remotely real ‘events,’ authentic ‘leaders,’ & factual reporting.”

    ~ Yuno

    "The future is bright, mostly because flames are on the horizon."

    ~ Author unknown

  2. #342
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    19
    Feedback Score
    0
    error
    Last edited by Steved13; 06-20-20 at 12:27.

  3. #343
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    19
    Feedback Score
    0


    sorry for the double post should have edited above
    Attached Images Attached Images
    Last edited by Steved13; 06-20-20 at 12:26.

  4. #344
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Seattle
    Posts
    80
    Feedback Score
    4 (100%)
    ______________________________________
    “And if you think tough men are dangerous, wait until you see what weak men are capable of.”
    ― Jordan B. Peterson

  5. #345
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1,405
    Feedback Score
    41 (100%)

  6. #346
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    3,273
    Feedback Score
    0
    Today when I'm trying to post pictures as I always have, they're not showing. Any idea why? Other images hosted by the same providers are still showing.

    Edit: Forget it. I figured out my failure. I need to get some sleep.
    Last edited by Bret; 09-18-20 at 14:32.

  7. #347
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    56
    Feedback Score
    0
    (delete)
    Last edited by Ruark; 11-27-20 at 01:22.

  8. #348
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    3
    Feedback Score
    0
    Deleted.
    Last edited by cs51762; 12-01-20 at 13:53.

  9. #349
    Join Date
    Dec 2020
    Location
    Ohio
    Posts
    41
    Feedback Score
    1 (100%)
    Having the same issues. I've attempted attachments and thumbnails. I also signed up to Flickr and can't figure that mess out either.

  10. #350
    Join Date
    Dec 2020
    Location
    Ohio
    Posts
    41
    Feedback Score
    1 (100%)
    Anything......???

    I've emailed Flickr and they were a shit show. Emailed admin and have not heard anything. I've read the help section for troubleshooting and have tried everything. I've checked all of my settings. Says to use jpeg and that's what I'm using. Says error or exceeds limit. What am I missing here?

Page 35 of 37 FirstFirst ... 253334353637 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •